49-годишната топмодел Хайди Клум излезе след скандала с фалшивата бременност.  Звездата и

...
49-годишната топмодел Хайди Клум излезе след скандала с фалшивата бременност.  Звездата и
Коментари Харесай

Хайди Клум се появи шеметно след скандала с фалшива бременност СНИМКИ

49-годишната топмодел Хайди Клум излезе след абсурда с подправената бременност.  Звездата и телевизионна водеща сподели възприятието си за жанр, облечена в цветна вталена рокля, когато дойде на шоуто America`s Got Talent в Пасадена.

Супермоделът, който неотдавна провокира бурна реакция, като симулира бременност на Първи април, се причисли към други съдии на AGT, с цел да продължи фотосите на 18-ия сезон на шоуто, пише Daily Mail.

Майката на четири деца излезе, демонстрирайки стегната си фигура в черна рокля с дълги ръкави на жълто и алено райе. Звездата притегли вниманието към дългите си крайници с две цепки на бедрата от двете страни.

Хайди Клум беше обула черни ботуши с щампован крокодил на ток, които стигаха до коленете й, с цел да паснат на цветовата скица на роклята.

Звездата държеше огромна черна чанта в дясната си ръка, с цел да носи няколко неща, които биха й били потребни в натоварения снимачен ден.

Тя добави ансамбъла си с дребни блестящи обеци с кристали. Моделът постави чифт слънчеви очила с червени рамки, с цел да сътвори моден искра и да отбрани очите си от яркото калифорнийско слънце.
 Хайди Клум Хайди Клум Снимка: Getty Images Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР